"Kulinārie labirinti" ar Valteru Zirdziņu: stāsts par krēmu brulē
2011. gada 02. aprīlīDzīvesstilsPilseta24.lv
Šīs nedēļas "Kulinārie labirinti" mazliet maina savu ierasto kārtību un Dikļu pils restorāna šefpavārs Valters Zirdziņš izbauda klasisku desertu - krēms brulē un Sotern vīns. Par to arī neliels stāsts.
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus,
ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma
neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta
garums
ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!